OPG Hero Vedran

O nama

OPG je otvoren 2016. godine kada smo i zasadili plantažu goji bobica koja se nalazi u Istri u dolini rijeke Raše. U prijalaznom smo razdoblju dobivanja EKO certifikata. Inače, goji bobice su na prvom mjestu po količini antioksidansa. Zahvaljujući tome imaju brojne pozitivne učinke na zdravlje, među kojima se ističu pozitivna djelovanja na jačanje imuniteta, krvožilni sustav, bubrege, jetru, jačanje i čišćenje organizma, poticanje hormnona rasta kod djece, zdravlje kože i očiju te još mnogo toga. Ponudu redovito proširujemo, a trenutno nudimo sokove i džemove od goji bobica.

SOKOVI

_

Svi naši sokovi su isključivo od cijeđenog voća – bez dodanog šećera, konzervansa ili vode te sadržavaju maksimalan nutritivni sastav svježeg voća. Riječ je o četiri različita soka, osmišljena redom za zdravlje krvožilnog sustave, zdravlje dišnog sustava, detoksikaciji organizma te jačanje imuniteta i postizanje ravnoteže u organizmu.

DŽEMOVI

_

Za sve ljubitelje džemova u ponudi imamo također i četiri vrste džema – namaz od goji bobica te džemove od gojija u kombinacijama sa šljivom, smokvom i jabukom. Džemovi su također bez konzervansa i bilo kakve kemije te sa značajno manjim udjelom šećera u odnosu na klasične džemove.

×